Sider

søndag 5. desember 2010

Daglige ord i desember

5. desember : LAGET

Mannen til en venninne av meg har skrevet en kriminalroman, og den er i bokhandelen nå! Enn å lage en roman da! Det skal bli kjempespennende å lese den! Her kom den levert på døra akkurat nå mens jeg sitter å skriver :o)

Litt omtale av boka her.  Regner med å starte på den i løpet av uka som kommer - gleder meg!

Ettersom dette i utgangspunktet var ment å være en ren hobbyblogg, kommer her et lite utvalg av ting som er laget. Noe er strikket, vevd og spunnet. Glasslyktene med perler ble laget sammen med voksne og barn på barneaktivitetsdag i husflidslaget, hvor Oda og jeg måtte selvsagt delta :o)

Laget - fikset - produsert - selvgjort
Å lage - lager - laget - har laget

Å lage glasslykter var artig og resultatene ble flotte! Ikke enkelt for ei hand på knappe to år å tre perler på streng, men med langt tålmod og god hjelp går det :o) Å lage ting sammen med andre var i hvertfall artig og pausen enda artigere! Kakao og boller er godt!Laget - gruppa - teamet - gjengen!


I kveld har Ellen og Oda, Knut og Ida vært på besøk her. Ja, Knut er vel ikke på besøk her da, men sjelden å finne i sofaen sammen med oss. Her er litt av gjengen samlet - Oda synes det er stor stas med onkel Knut og Ida!

1 kommentar:

  1. Så godt å se at det blir kreativ barnelagde juleprosjekter. Likte de lysglassene.

    Er imponerende hva du lager, og laget ditt ser kjekt ut,
    - god mandag!

    SvarSlett