Sider

lørdag 4. desember 2010

Daglige ord i desember

3. desember : inne

Ja, jeg vet det er 4. desember i dag, men jeg hadde ikke noe å si i går. Sånn er det ofte med meg. Jeg er en storskravler, men så var det det å få noe nesten fornuftig ned i tekst, da. Tror nok jeg tenker ting litt for vanskelig, og disse ordene i desember er jo mest for meg, men jeg liker å tenke at noen leser de :)

Inne - inn - inntil - innside - innvendig - innenfor

Ord som betyr så mye! Det er godt å ha det hyggelig inne nå når vi har en skikkelig kuldeperiode her i midtnorge. Fyre i ovnen, tenne lys, spise noe varmt og ikke gjøre all verden. Strikketøyet er som regel ikke langt unna hendene, men det er noe annet som har opptatt mye tid nå. Jeg forsøker å komme inn i stoffet til en eksamen på tirsdag...

Vi skal også vare rimelig fornøyde med vår innside - her kommer ikke dype tanker - det er trygt å lese videre! Jeg har i mange år vært avhengig av Pepsi Max. Det har blitt mange liter, og jeg har kjent at dette ikke var bra for meg, men har jeg stoppet konsumet - nope. Men den 12.11.10 drakk jeg min siste dråpe Pepsi Max! Stolt - det har vært dager med sterk trang til brusen, men jeg har klart det!

Grunnen til denne plutselige motivasjonen finnes her.

Hvor mye som nå finnes inne i denne kua mi er ikke kjent, men nå er den tung og moden for tømming :o)

1 kommentar:

  1. jeg har også sånne dager da teksten bare svirrer uryddig rundt i hodet og lar seg ikke fange av "papiret". godt at vi har bilder! ser ut for å ha vært en skikkelig motivator den der pepsi-max ikke-drikke. godt jobba, for sånt er hardt. er nede på en kopp kaffe på morningen og et par ekstra i helgene, og det har vært tungt til tider. til og med hodet protesterte. men siste to ukene har jeg ikke funnet favoritt-norske kaffen i butikken heller, og sånn drahjelp fra selgere (pushere) hejlper godt på.
    ha en fiiin helg - kanskje inne om dere har kulde som vi?

    SvarSlett