Sider

fredag 31. desember 2010

Daglige ord i desember - til slutt

Ja, da gikk desember uten at jeg klarte å følge helt med. Hverken på daglige ord i desember eller desember som sådan! Jeg vet jo at siste uka før jul blir hektisk hvert år - jeg sparer alle juleforberedelsene til den :o) Bevisst eller ikke, jeg får ikke til å forandre på dette...

Hadde tenkt å lage et samleinlegg og skrive tankene mine om hvert ord, men nå har jeg slått det fra meg. Det har gått for lang tid... Men jeg har hatt det fint med å delta på de daglige ordene jeg har klart! Jeg har også moro av å finne bilder til noen av de siste - så her kommer:

Søt! Ingen kommer opp mot barnebarnet Oda i søthet synes jeg! Selv etter et måltid som har masse ketchup i :o)
Tre!
Her har hun plassert seg foran treet. Vi har hatt kunstig tre i mange år p.g.a allergi. Treet er ikke pent, men med masse pynt så ser en ikke så mye annet :o) Vi har mye forskjellig på julepynt - noe veldig gammelt, litt kjøpt opp gjennom årene, og litt hjemmelaget. Den røde stjerna bak Oda laget Knut i barnehagen og den er på treet for 16 gang!

Jeg er veldig glad i stjerner - også julestjerner! Helst røde, men også kvite synes jeg er fint. Men alle disse "kunstige" fargene kan jeg ikke like så godt. Har sett både nesten gule, rosa, lilla, flerfargede og med glitter. Glitter er absolutt ikke for meg!


 
Da står det bare igjen å takke for følget dette året. Jeg har hatt stor glede av å skrive selv, men mest av å lese alt det spennende, artige, lærerike og tankevekkende dere skriver!

Vi sees i det nye året med strikkepinner og garn, fotoapparat, leseglede og overraskelser!

Godt nyttår!

3 kommentarer:

 1. Er innom for å ønske deg et riktig Godt Nytt År!

  SvarSlett
 2. Ønsker deg også et riktig godt nyttår :)

  SvarSlett
 3. Huhei Marit.

  Nyttårsfortsett nr 1 må være å treffes mere i 2011. Ja, det MÅ det virkelig.

  SvarSlett