Sider

lørdag 21. november 2009

ABC i ord og bilder 2 - I
Her kommer neste bokstav i alfabetet i bloggleken ABC i ord og bilder. I er en bokstav med mange muligheter og jeg har brukt litt tid på den. Ord jeg har tenkt på har vært fysiske ting som Industri, Idrett, Isroser og Interiør, men også ord som Inspirasjon, Informasjon, Ildsjel, Ideal, Idyll, Innfall, Innlevelse og Idioti. Valget falt på Idioti!

Nei da -ikke i det heletatt! Mitt valg er Idyll!

Idyll er for meg mange ting.
Det er en plass med ro, eller vakker utsikt/omgivelser.


På bildet over er det solnedgang og kveld i Trogir, Kroatia. Strandpromenaden med restaurantene ligger opplyst i rad og rekke! Bildetunder er fra nabobyen til Trogir. Sommerutleide hus med topp badeplass i Okrug Gornji :o)

Idyll er også når jeg er sammen med barnebarnet vårt, Oda! Her er hun ca. 6 mndr. Oda er bestemors skatt :o)

En følelse av idyll har jeg også når jeg sammen med andre, eller helt alene kan sitte med et håndarbeid, gjerne strikking, som jeg virkelig koser meg med. En stor hop med strikkeglade damer kan ikke være annet enn Idyll! Nå sies det jo også at er for mange damer samlet kan det bli intriger og konflikter! Det stemmer absolutt ikke med damer som strikker! Jeg har i løpet av de to siste årene vært på flere store strikketreff. Gardermoen, Steinkjer og Ørskogfjellet - strikkere som er en gjeng trivelige damer som skaper Idyll! Selv om de er utrustet med skarpe "våpen"


Avslutningsvis vil jeg oppfordre alle damer i Meldal til å melde seg på "Rævsparkseminar" tirsdag 24.11. Dette tror jeg blir kjempeartig og til Inspirasjon framover. Heia oss :o)

Flere Inspirerende innlegg på I finner du i ABC-bloggen til Petunia.

7 kommentarer:

 1. Der havde du mig et øjeblik. ;-) Men billeder af idioti er det vel ikke så svært at finde. Jeg kan rigtig godt lide dine billeder af idyl. Hende Oda er en rigtig svedske!

  SvarSlett
 2. Jeg lurer på hva du hadde funnet på om du hadde valgt idioti, men er glad du konsentrerte deg om idyllen. Rart at idyll kan være så mye forskjellig. Det gjelder vel bare å se det.

  SvarSlett
 3. De var jo veldig idylliske bildene dine og idyll er vel noen alle liker:) Gratulere så mye til bursdagbarnet også. Fine bilder av barnebarnet! Jeg er veldig klar for barnebarn nå, men naturligvis er ikke det opp til meg!!!

  Det hadde vært veldig kjekt om alle linket direkte til ABC innleggene sine på den aktuelle bokstaven. Da slipper folk å scrolle nedover i bloggen og lete etter innleggene. Det går jo greit nå som det bare er ett innlegg over, men tenk når det har gått noen uker og en vil inn og se på i innlegget ditt. Da må de kanskje flere sider tilbake på bloggen din.
  Jeg har ikke vært så streng på dette tidligere, men jeg har forstått at det er nødvendig. Enkelte legger ut innlegget på ukens bokstav tordag kveld og har kanskje blogget et par tre innlegg til før jeg får tid til å besøke dem søndag og da må jeg lete.
  Dette gjelder mange og ikke bare deg altså og det er ikke ment som kjeft. Jeg vil bare at det skal være lettest for alle å finne frem:)
  Hvis du ikke vet hvordan du linker direkte til innlegget ditt, så håper jeg å få laget et innlegg om det i løpet av uken.

  SvarSlett
 4. Tusen takk for en god og tankevekkende I, godt valg.

  SvarSlett
 5. En liten utfordring til deg på bloggen min i dag hvis du har lyst!!!

  SvarSlett
 6. Stor avstand mellom idiot og idyll.
  Har selv ikke vært i Kroatia siden midten på 1970-tallet. Selv da var de svært bestemt på at vi var i Kroatia og ikke i Jugoslavia.

  Nydelige bilder i alle henseende

  SvarSlett