mandag 19. oktober 2009

Høsttur 18.10.


I dag hadde vi en fin tur i Stavådalen. Mamma og pappa har hytte der, men vi var ikke oppom i dag. Parkerte ved veien opp til hytta og bildet over er tatt derfra. Det var et så nydelig vær i dag - endelig en dag med sol og blå himmel! Vi har hatt vår del av regn og snø. Snøen ligger jo som dere ser... men flott er det da!

Vi gikk veien utover et stykke for å få rørt litt på skrotten, og underveis passerte vi dette fine treet :O)


For å sjekke om vi kom opp gikk vi opp til tante og onkels hytte. Det hadde faktisk gått ann å kjøre helt fram om vi ville! Litt snø i veien, men det var fint fremkommelig enda. Motlyset i bilde er ment å være sånn :o)


Himmelen var så fin! Kom til å tenke på makrell-skyer, men dette er vel mer som en liten sei?

Det var litt kaldt fra morgenen av, og i skyggen tinte ikke isen på dammene i veien. Men denne dammen var litt større enn de andre og Bård måtte selvfølgelig prøve isen! Den holdt! Ja, han gikk ikke så langt ut, og isen knaket noe forferdelig, men Bård gikk på vannet! :O)


 Ha ei fin uke alle sammen!

1 kommentar:

  1. Så flott tur! Og så så flott vær! Jeg gleder meg til snøen kommer hit, helt sant! Da bare MÅ jeg ut! Akkurat som en liten unge, skikkelig barnslig! Men det blir så ren og deilig luft av snø.... det lukter så godt, og er så oppfriskende!
    Ha en fin uke du også, Marit!!

    SvarSlett