Sider

lørdag 2. juni 2012

Trønderrokk

Første lørdagen i måneden er det spinnetreff for spinnegruppa i Trøndelag. Som regel har jeg arbeidslørdag, men i dag, fri! Men klarte jeg å komme avgårde? Nope! Sånn er det når en ikke har sertifikat, eller er oppsatt med privatsjåfør. Riktignok har jeg en som stiller opp og kjører, men han kunne ikke i dag. Jeg er eneste deltaker fra Meldal, det er ei fra Orkdal, men ellers er det Trondheimsområdet som dominerer. Ikke det at vi er så mange, men vi er en sabla fin gjeng som har det veldig trivelig sammen! Ser virkelig fram til jeg treffer gjengen igjen!Siden jeg ikke kom meg avgårde i dag, måtte jeg spinne alene. Det gjør jeg forholdsvis sjelden, men det gikk det også :-) Mann og sønn så fotballkamp, mens jeg trødde rokken og 25 gram av akkurat nå ukjent fiber ble spunnet opp. Ukjent fiber fordi jeg har rotet bort lappen med beskrivelse....

Har nå 75 gram ferdig, har 100 gram totalt, og jeg planlegger et totråds garn, tror jeg.

Enkel og grei fiber å spinne. Den er desverre blå. Jeg tror det er den eneste blå fiberen jeg har spunnet - strikker heller ikke av blått garn, eller har blå klær - hvordan i all verden kom denne fiberen i hus?

Lurer på om det finnes flere i Meldal som spinner litt av og til? Kanskje vi skulle hatt litt felles spinning og prat? Har hatt rokken med når Husflidslaget har hatt aktiviteter, så jeg vet det finnes flere godt voksne damer som kan, men finnes det noen under 80? Hallo, hallo, hallo!

Location:Bjørnli

2 kommentarer:

  1. Jeg gleder meg hvertfall veldig til det klaffer igjen. Nydelig fiber du har spunnet i dag :)

    SvarSlett
  2. Tyvärr är jag nog långt borta...även jag har kommit igång att spinna:-)
    Må väl!

    SvarSlett