søndag 15. januar 2012

Verdens beste salgstriks!

Er ikke ofte jeg tviler på det dyrebeskyttelsen sier, men i denne saken er jeg absolutt i tvil.

Det hele startet i romjula. Mamma vurderte å skaffe seg en katt og vi hjalp selvsagt velvillig til :) Dyrebeskyttelsens sider på nett ble saumfart for passende katt - og gjett om vi alle falt for Stompen!

Dyrebeskyttelsen

Stompen

Funnet dato: 2011-12-16
Funnet sted: Øysand

Stompen er en voksen mons som har gått ute på Øysand i flere år. Livet som hjemløs pus har nok vært tøft, og Stompen har fått navnet sitt etter en skade fra denne tiden. Der hvor halen skulle vært er det nemlig bare en liten stump igjen, men dette gjør han bare desto mer sjarmerende. Stompen er en skikkelig godgutt som ikke kan få nok kos og omsorg fra menneskene rundt seg. Han stanger hodet mot hånden din og setter stor pris på å bli pratet med og klødd. Han ønsker seg så gjerne et nytt og godt hjem og en sjanse til å vise hvor god og snill han er. Stompen vil bli ID-merket, kastrert og vaksinert før omplassering.

Kopiert sitat fra Dyrebeskyttelsens egne nettsider.

2. januar reiste vi mannsterke til byen for å hente katt. Ventet å finne en sky, men som beskrevet kjærlig gutt. Gjett om! "Stompen" som angivelig har vært utepus i flere år er en doven, godlynt kosekatt. Livredd for uteliv, og nesten masete i søken etter et fang å ligge i. Tilvenning til nytt  hjem var gjort på minutter, og matskål og dokasse besøkes jevnlig. Han følger mamma som en skygge - det er ikke overraskende da det er hun som deler godbitene :)

Oda på 3 år er kompis. Godt gjort at hun klarer løfte han, og han henger der til vi kommer å redder han. For så å legge seg ved føttene, rulle rundt, og blotte magen for å bli klødd! Oda er ikke vanskelig å be :)


Han har faktisk blitt litt slankere i det nye året - kulemagen er blitt mindre :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar