torsdag 19. januar 2012

Verdens beste lunchsted!

Ja, nå er det ikke et lunchsted, men ei kro med ekstraordinær meny og veldig trivelig betjening!

Dette er en ren reklamepost - du er advart!
Hurra for Sans Bergmannskroa på Løkken Verk! Verdens beste spisested!

Hver onsdag spiser jeg lunch her. Tror jeg startet i 2003 eller 2004 - altså har det blitt en fin tradisjon :)
Nesten hver gang er mamma med, men det som er med hver gang er strikketøyet. Utrolig trivelig plass å spise, prate og slappe av en time på!

Denne ukas lunch besto av varmrøkt pepperlaks med eggerøre, salat og focacciabrød. Lekkert! Etter litt diskusjon rundt bordet ble det også bestilt dessert og kaffe.

Den lekreste, og mest perfekte, sjokoladefondant med hjemmelaget vaniljeis og marinerte skogsbær ble servert! Tusen takk!


Nå kan også Bergmannskroa smykke seg med tittelen verdens beste! Å-stuggu som ble kåret til verdens beste kaffebar i fjor fikk etter hver masse oppmerksomhet i nyhetsbildet. Jeg kan ikke love Bergmannskroa det samme, men alle som leser dette skal vite at Sans Bergmannskroa på Løkken er en perle og det samme er betjeninga! Verdens beste, spør du meg!

1 kommentar:

  1. Enig, Marit - i alt. Spist mang en lekker dessert der jeg og, men som oftest er d middag som står på programmet når jeg er på Bergmannskroa - og der er de helt fantastiske. Alltid mange retter på menyen, og alltid velsmakende og lekkert anrettet. Alltid en god opplevelse å spise på Bergmannskroa !!
    Liv M.H.

    SvarSlett