torsdag 2. desember 2010

Daglige ord i desember

Utfordringen, eller oppfordringen er dette året også fra Merete som har bloggen
en reise med små {s}ting i bagasjen. Hun har samlet et utvalg av ord som vi er invitert til å tenke og drodle rundt i adventstiden.

Ordet for1.desember er trekk
Ordet for 2.desember er bilder

Siden jeg ikke var hjemme i går fikk jeg ikke blogget. Derfor har jeg tenkt å kombinere ordene og satser på en bildeserie fra vår ferie på kysten av Kroatia i september. For min del trekker det tankene bort fra de kalde blå gradene og snøen.

To uker brukte vi på en liten rundreise langs kysten. Fløy til Dubrovnik og hadde en overnatting der før vi tok båt til Stari Grad på Hvar. Buss til Hvar by hvor vi leide en leilighet og var i fire netter. Hvar er en nydelig by, og vi fikk utforsket både den og området rundt per fot. Det er så mange steder der jeg skulle sett igjen!
Fra Hvar tok vi båt videre til Korcula . Vi tok buss fra havna i Vela Luca til andre enden av øya og feriestedet Lumbarda Den bussreisen var til tider litt for spennende, men vi fikk sett veldig mange små byer, vinmarker og frodig natur! Vi hadde flere artige opplevelser i Lumbarda og omegn - kanskje kommer det noe om det ved en senere anledning...Siste bilde i serien er fra Dubrovnik. Ser du nøye på bildet ser du stien som går i sikksakk nedover lia. Det går taubane fra rett utenfor gamlebyen og opp på fjellet bak byen, den måtte vi selvsagt være med, men bare opp! Ja, skal innrømme at 2 i reisefølget var så spreke at de gikk både opp og ned, men Bård og jeg hadde mest lyst til å være med taubanen opp. Vi gikk ned, og det var nesten slitsomt nok for knærne mine.

Nå håper jeg bildene har trukket tankene dine bort fra vaskebøtter, kakebakst og gavekjøp for noen minutter! Jeg fikk i hvertfall gjenopplevd fine dager med sol og varme, nydelige plasser, veldig hyggelig folk og trivelig reisefølge!

Vil du lese flere blogger som har daglige ord i desember finner du de her :o)

2 kommentarer:

  1. Artige ordspill!
    Ser ut for å ha vært en flott reise, og smart å komme seg opp i høyden så en får sett litt!
    ps. kos å ha deg med på leken i desember.

    SvarSlett
  2. Åååååå,så herlige bilder. Ja,nå fikk du meg til å drømme meg bort ja. Håper på en tur til Monte Negro til våren igjen.Sukk,det er så deilig ved kysten.

    SvarSlett