Sider

onsdag 23. mai 2012

Linnea

Har startet flere ulike strikkeprosjekter i dette garnet før jeg ble enige med meg selv om hva som skulle strikkes. Oppgaven var en jumper eller jakke til Oda i *veldig* rosa Cherry Tree Hill Yarn, Supersock Solids.

Etter noen forsøk hvor garnet var for tynt, for tykt eller rett og slett for rosa, falt valget på Linnea fra Rasmilla. Strikkes ovenfra og ned, og jeg har gjort noen tilpasninger for at den skal bli brukbar. Pinner 3,5 mm. Strikker størrelse 5 - 6 år ( Oda er 3 år.) og har i tillegg økt mer enn mønsteret sier - 40 masker mer, tror jeg.

Jakken blir litt utskrådd og skal ha knapper i hele fronten. Tror dette skal bli både en ganske pen og bekvem jakke, i tillegg til at den er i ren ull. Har strikket en del i dette garnet og vet det holder seg godt i bruk og vask.Nå har vi fine varme soldager, og sist Oda var på besøk skulle vi prøve. Ja, ikke at det er så enkelt å prøve strikkeplagg på en 3-åring som helst vil leke, men vi fikk omsider tatt den på! - da skulle den ikke av! Hun er godt fornøyd med fargen ihvertfall - jentefarge ifølge henne selv :-)

Håper morgendagen kommer med sol - jeg har fridag og ønsker meg så veldig noen timer på verandaen med strikketøy, kaffe og trivelig selskap! Kanskje noen har lyst til å stikke innom? Velkommen skal du være!

Location:Torvgata

3 kommentarer:

 1. Denne blir jo aldeles nydelig! Herlig farge!

  SvarSlett
 2. Heihei!

  Må jo bare spørre sånn i farta; har du lagt ned garnbutikken din?
  Den du linket til i den gamle bloggen din...

  Matilde.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Mathilde! Nettbutikken er lagt ned og avsluttet for en tid tilbake. Det var min datter som sto for den, og med tiden så ble det litt for mye arbeid å holde den igang. I ettertid har flere andre norske nettbutikker tatt inn garnet, så det skal være lett å få tak i!

   Slett