Sider

onsdag 6. april 2011

Sock Madness 5

Selvsagt måtte jeg medle meg på Sock Madness i år også! Typisk! Jeg er liker jo å strikke sokker - mønstersokker, og konkuranse er heller ikke å forakte...
Sock Madness kan alle med Ravelry-konto delta på. I år var det over 200 som var påmeldt og fikk mønster til innledningsrunden. Alle mønstrene er nyskrevet og ikke publisert tidligere.

Linda Pankhurst : Supporter's socks (mønsteret er ikke tilgjengelig før Sock Madness 5 er avsluttet)
Mine sokker er strikket i Cherry Tree Hill Yarns, Sockittome farge Moody Blues og hvit Arwetta på pinner 2,5 mm.
Dette ble store sokker - ca. str 40. Jeg kunne ha rekt opp tåa og strikket den mindre, men det orker jeg ikke nå. Mønstret skal følges til punkt og prikke i konkuransen - det gjelder både antall masker, omganger, mønster, teknikker og type hæl og tåfelling. Litt krevende, men artig!

Alle som fullføret sokkene innen en periode på 2 uker gikk videre til neste runde. Jeg klarte det, og så var det bare å vente på neste mønster.

Alle som gikk videre ble delt inn i 4 grupper som skal konkurere mot hverandre, i tillegg til konkuransen inad i hver gruppe. Jeg kom i gruppe med hurtigstrikkerne og to tidligere vinnere... jeg er ikke en hurtigstrikker selv om jeg strikker hver dag. Mange av damene på min gruppe strikker et par mønstersokker på en dag eller to hvis de må :o) Dette er en internasjonal konkuranse, deltagere fra blant annet USA, England, Nederland, Tyskland, Australia, New Zealand, Finnland, Sverige og ikke minst Norge. Veldig mange fra Norge :)

Min gruppe "Team Neeldes of Fire" er virkelig en fin gjeng! Må de bare strikke så fort.....

Nå var vi knapt 50 i hver gruppe og nytt mønster ble sendt ut. Caoua Coffee's Nornir.
Sokkene er strikket i halvpatent og med forsterket hæl og såle. Virkelig tidkrevende å strikke, men så gode og tykke de ble!
De 37 første som ble ferdig med disse går videre til neste runde. Jeg ble ferdig den 27. mars og rakk det med noen timer på de to, tre siste.


Nå er endelig alle gruppene ferdig og Madnessen går ut på venting! Når kommer neste mønster - og har jeg riktig garn? Er jeg på nett akkurat når mønsteret kommer og har anledning til å strikke?

Vi har fått tips om hvilke garn og pinner vi trenger gjennom alle rundene, men ikke hva som skal være til hvilken runde. På Ravelry går nå spekulasjonene om hvilken type teknikk og garn som kommer nå!

Venter i spenning! (har bare startet 3 nye sokkepar etter disse var ferdig. Thelonious og Mona av CookieA og Garnstudios påskesokker med harepuser til Oda - må jo holde fingrene myke og konkuranseklare:o))))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar