tirsdag 4. mai 2010

Sock Madness4 - Emma

Runde 4 i Sock Madness ble hard for min del og jeg falt av i min gruppe. 14 fra hver gruppe videre denne gangen, og jeg fullførte som nr. 15 muligens. Nr. 14 ble ferdig på fredag og jeg på søndag. Altså, absolutt ingen sjanse! Imponert over hastigheten på en del strikkere, men dette går jo også på prioritering og avsetting av tid. Likevel er jeg veldig fornøyd med å ha kommet så langt, og jeg har hatt det artig sammen med de andre i gruppa! Kommer helt sikkert til å forsøke å bli med ved en senere anledning også :o)

Men så til selve sokken! Knestrømper denne gang. Emma, (Ravelry-link) designet av Jenny Lee. Mine er strikket i Løve baby og hosegarn. Brukte 3 nøster og pinner 2 og 2,5 mmm. Fra søndag 25.04 til søndag 02.05. Mønsteret var enkelt, litt å følge med på når det skulle flettes, men resten av sokken er ribbestrikket. Litt annerledes hæl, morsom fot og ei tå som jeg ikke ble helt fornøyd med. Men alt i alt - godt fornøyd!Å ta bilder av egne føtter/legger er ikke så enkelt å få til bra synes jeg, men her er de beste forsøkene :o)

En liten premie ble det også på meg! Ikke for strikkingen, men fordi jeg forsøker meg på kommunikasjon på engelsk i forumet. Jeg leser ganske bra, tenker også helt ok på engelsk (tror jeg ;)) men å skulle skrive og lage setninger, det er vanskelig det! Men ordbok på papir og google oversetter blir det vel ganske lesbart.

Julie (Madnessadministrator) lager lekre såper, og jeg fikk pakke i posten fra Amerika med et hyggelig kort og såper! Heldig :o)

7 kommentarer:

 1. Kjempefine sokkar! Og så mykje anna fint du lagar! :) Ha ein fin dag!

  SvarSlett
 2. Flotte sokker, imponerende!
  Likte også veldig godt den blå kjolen du har strikket.
  Annelive

  SvarSlett
 3. Kjæmpefine knæstrømpa, fint mønster, hærli farge, fasong å kreativ fotografering!
  Ha goe fine daga:-)

  SvarSlett
 4. Fine sokker du har laga igjen!

  SvarSlett
 5. De sokkene der ble bare så utrolig fine.
  Å grattis med premie, det var jo gøy da.

  SvarSlett