onsdag 21. april 2010

Kjole, sokker, sokker og sokker ...


Strikket Little Liza Jane kjole til Oda rundt påsketider. Størrelse 2 år ble akkurat passe når jeg brukte DSA Tynn Alpakka. Garnet er kjøpt fra Du Store Alpakka på Jaren. Nye sokker måtte også til og de er strikket i Pt Sport. Som dere ser av bildene er det ikke enkelt å få motivet så rolig at bildene blir klare, men det er vel bare sånn det er nå.

Har også strikket et par herresokker i Sandnes Robust og et par i Regia Silk. De pastellfargede mønstersokkene er fra SockMadness4 og de ble fine synes jeg. Helt annen hæl enn jeg noen gang har strikket, og det er artig. Sockmadnessen går videre og nå venter jeg på neste runde og mønster! Vi er kommet til runde 4 av 7 og jeg er med enda, men nå begynner det å skrelles av deltagere. I neste runde går bare 14 fra hver av de 4 gruppene videre, deretter 4 og til slutt en fra hver gruppe. Tror nok at noen av de norske i konkuranssen kommer til å gjøre det bra!

Avslutter med et bilde tatt i bibloteket lørdag. Oda liker å komme å se i bøkene :o)

4 kommentarer:

 1. Så søt liten snuppe, i en søt kjole. :)

  SvarSlett
 2. søøøøt kjole :) den passet hun jo så bra :) og flotte sokker!! Mange varmer ben nå :) Ha en flott uke videre!

  SvarSlett
 3. Kjempesøt kjole du har strikket, og hun er jo så skjønn! Flotte sokker også.Jeg var med på en del alonger, men har nok falt fra etter hvert!!

  SvarSlett
 4. Så søt ei pie med en flott kjole.Mange fine sokker har du strikket også.

  SvarSlett