søndag 4. september 2011

"Liv og røre" på Meldal bygdemuseum 10.09.11

Mange lag og organisasjoner, privatpersoner og firma går sammen om å lage "Liv og røre" på Meldal bygdemuseum!

Vi har et veldig flott bygdemuseum i Meldal, og nå ønsker vi at enda flere skal bli oppmerksomme på det - derfor inviteres det nå til "Liv og røre"! Museet ligger i nederst i Bergslia og i gangavstand fra parkeringsmuligheter ved skolen. 


I dag tok jeg turen for å ta noen nye bilder og solen tittet fram i anledningen. Det satser vi på at den gjør lørdag 10. september også! Alt blir mye mer artig når solen skinner!


Det er mange forskjellige som bidrar denne dagen, og det blir mulighet både for handel, opplevelser og sosialt samvær.

Du får kjøpt både grillmat, rømmegrøt og spekemat, hyllkak, kaffe og annet. Hagelaget stiller med soppkontrollør for de som ønsker å forsikre seg om at de plukker riktig type! Det blir også smaksprøver på sopp tilberedt på stedet av en dyktig kokk.


Speiderne stiller opp med aktivitet for de yngre, og det blir Meldalsmesterskap i rokkering! 


Historielaget arrangerer kultursti, og det blir guidet tur rundt i anlegget klokka 13.00 - dette blir bra!


Husflidslaget demonstrerer forskjellige teknikker. 10.september er Husflidsdagen og den markeres over hele landet - årets tema er: Hele verden strikker! Kanskje du også tar strikketøyet med? Strikking utendørs er undervurdert, men er veldig trivelig og sosialt!En lokal frisør har gått i kompaniskap med en hudpleier og en fotograf, så tilbud om bli-ny-dag med foto må testes! Dette er noe av det mest spennende på museet synes jeg!  


Det blir salg av forskjellige husflid- og håndtverksprodukter og mulighet til å se og høre om lag og organisasjoner. Den nye venneforeninga til museet ønsker seg flere medlemmer og dette er kanskje anledningen til å melde seg inn?Dette er på langt nær alt, men en smakebit av det som skal foregå.

Alle er hjertelig velkomne!

Sted: Meldal bygdemuseum
Dato: 10.september 2011
Tid: 11.00 - 16.00

2 kommentarer:

  1. Der skulle man ha vært. Så mange vakre bygninger:) Og sikkert mye fint å se i morgen:)

    SvarSlett
  2. Wow, her var det vakkert! Er så glad i sånne gamle bygninger, så her kunne jeg nok oppholdt meg i mange timer. :)

    SvarSlett