tirsdag 2. november 2010

Jeg rokker!

I sommer spant jeg litt i forbindelse med Tour the Fleece, men siden ble det stillere på rokkefronten! Men jeg har ikke glemt det! Jeg har også fått øket lageret av fiber ved å melde meg på en abonnementsordning hos Spunky Eclectic, og får vel 100 gram håndfarget fiber av forskjellig type dumpende rett i postkassen hver måned :o) Kjempepraktisk ordning! Jeg får ferdigpreparert ull av forskjellig type slik at jeg får testet, og mengden er ikke større enn at jeg klarer håndtere det!

Her er første sending fra Spunky Club! Spunnet ganske tynt og kjedetvunnet til tretråds garn. Nå har ikke jeg klart å ta til meg denne utrekningen på wpi, men garnet kan sammenlignes med vanlig tynt strømpegarn (ikke raggegarn)! Fornøyd :o)

Bildet er ikke godt, men lysforholdene var ikke gode.

Søndag fikk jeg også den svarte 80% merino 20% silke fra Spinulla av spolen. Det ble spunnet under Touren, og endelig er det ferdig! Jeg hadde rokken med på Husflidslagets vevstue og der fikk jeg brukt et skikkelig hespetre! Så mye mer praktisk!

4 kommentarer:

 1. Ser nydelig ut Marit, nå er du skikkelig i gang ser jeg :D

  SvarSlett
 2. Det har jo sine feil og mangler, men det kommer seg :o)

  Takk, Marianne!

  SvarSlett
 3. Så nydelig garn du har fått, og ingen link til hvor du har fått det:-o hehe, men er ikke det like greit...? Hm;-)

  Flott garn du har spunnet også, er supert å spinne er det ikke? Blir ikke alltid så masse av det for meg heller men jeg liker det!

  SvarSlett
 4. For en flott og hyggelig blogg. Hit kommer jeg helt sikkert ofte tilbake.

  Takk for titten

  SvarSlett