tirsdag 13. oktober 2009

Mulig ny dille :o)

Tirsdag denne uka hadde Husflidslaget stitchery som tema, og jeg kom endelig i gang! Dette har jeg hatt lyst til lenge, men så var det disse stingene da :o) Jeg fikk starthjelp og dette var moro!

Her er det både franske knuter, back stitch (norsk navn vet jeg ikke), tråklesting og plattsøm.

Broderipakke hadde jeg kjøpt for lenge, lenge siden, på en strikkekafé på Jordbærstedet i Kjøpmannsgata i Trondheim. Det var en skikkelig godteributikk for de som driver quilting, lappeteknikk, stitchery og brodering. Selv jeg som aldri har hatt interesse for dette fikk lyst til å kjøpe, og kjøpte :O) Butikken er desverre nedlagt, men finnes som nettbutikk.

Carry a friend near

Selvsagt ble det et motiv med sau på! Nå gjenstår bare å finne ut hva jeg skal bruke det til! Mest sansynlig blir det bare strekt og innrammet til et lite bilde. Hvis jeg skulle sydd lappesøm rundt motivet er jeg redd det ikke hadde blitt pent. Symaskin og meg passer ikke så godt sammen, og jeg måtte lære enda flere nye ting! Ikke alltid så enkelt det :o)

5 kommentarer:

 1. Så fint det er :-)
  Er det virkelig første gang du prøver det? Det kan man ikke se, det er virkelig flot lavet.

  SvarSlett
 2. For et kjempesøtt motiv og fint utført! Skal også prøve meg på stichery hadde jeg tenkt. Var motivet i materialpakken din, og er det mulig å få tak i for oss andre?

  SvarSlett
 3. søøøøøøøøøøøøøøtttttt

  SvarSlett
 4. Det ble kjempefint, nå er neste symaskinen.

  SvarSlett
 5. Så fint og søtt det ble Marit. Og ny dille, det har du sikkert fått.

  Har du ny blogg?

  SvarSlett